U bent hier: CMV Op Weg » Van het bestuur » Eerste vergadering van 2023

Eerste vergadering van 2023

Beste leden.

Op vrijdag 13 januari 2023 is het bestuur bijeen gekomen voor de eerste vergadering van 2023. We waren te gast bij de Gain kringloopwinkel van Jan Boonen te Nunspeet. Deze vergadering heeft iets speciaals, het is namelijk de laatste in deze setting. Jan zal zijn bestuursfunctie tijdens de ALV op 11 maart afleggen.

Ronald opent de vergadering met het lezen van Psalm 97 en gaat ons voor in gebed.

Na het vaststellen van de agenda wordt de actielijst doorlopen en worden de punten besproken en waar nodig gesloten.

De secretaris benoemt de binnengekomen stukken waaronder een paar mededelingen en mails. Deze worden besproken en benodigde acties worden genoteerd.

De penningmeester heeft zo aan het begin van het nieuwe jaar een hoop werkt verricht om het afgelopen jaar af te kunnen sluiten. Zo wordt de exploitatierekening van 2022 gepresenteerd. Alle inkomsten en uitgave zijn netjes gesorteerd. De uitgaven zijn door het jubileumfeest hoger dan de afgelopen jaren, hier is een deel van het spaargeld voor gebruikt.

Ook heeft de penningmeester een berekening gemaakt voor het opzij te zetten bedrag per lid voor het jubileum in 2027. Op basis van het voorstel van Teun besluit het bestuur dat de reservering voor het aankomende jubileum van 2027 €7,50 per lid per jaar wordt.

De oproep voor het betalen van de contributie is verstuurd naar de leden.

De toercoördinator meldt dat de eerste tochten van het seizoen zijn voorzien van een organisator. Tot en met mei is alles ingevuld, een goed teken. De actuele toerkalender staat op de website. Wil je een tocht organiseren kijk dan in de toerkalender voor de beschikbare data en stuur een mail naar toercoordinator@cmv-opweg.nl.

Openstaand actiepunt is een nader onderzoek naar LOOT, KNMV, MAG. Wilmar heeft dit verder onderzocht en licht dit toe. Directe toegevoegde waarde bieden de genoemde verenigingen niet voor CMV. Wel zet de MAG zich in voor veilig, vrij en betaalbaar motorrijden wat betrekking heeft op onze leden. Besloten wordt om het lidmaatschap bij LOOT op te zeggen en nog nader onderzoek te doen voor een clublidmaatschap bij MAG.

Als laatste wordt de agenda voor de algemene ledenvergadering besproken en vastgesteld. Deze zal plaatsvinden op 11 maart 2023 in de Regenboogkerk te Harderwijk. De uitnodiging hiervoor zal binnenkort verstuurd worden naar de leden.

Tot tijdens de ALV,

Het bestuur